Tervetuloa Tukholmaan!

Kevätlukukaudella 2016 aloittavien opiskelupaikat ovat vahvistuneet ja TSO:n hallitus haluaa toivottaa kaikki uudet opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi Tukholmaan ja mukaan TSO:n toimintaan!

logosinTSO tulee järjestämään myös vuonna 2016 monipuolisesti erilaista toimintaa. Tapahtumiimme kannattaa tulla rohkeasti mukaan ja löydät varmasti uusia tuttavuuksia! Kaikista tapahtumista parhaiten lisätietoa saat liittymällä Facebook-ryhmäämme, jonne päivitämme tiedot ajankohtaisista asioista. Facebook-ryhmä on tarkoitettu vain TSO:n jäsenille eli mikäli et ole vielä jäsen, kannattaa sinun aivan aluksi täyttää liittymislomake. Jäsenyys on täysin ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään.

TSO:n hallituslaisia on mahdollisuus tavata Tukholman yliopiston tervetulopäivillä 18. ja 20.1. Mikäli liikut tuolloin yliopistolla, tule rohkeasti käymään pisteellämme juttelemassa. Voit liittyä jäseneksi myös tuolloin. Heti tammikuussa opintojen alettua tulemme järjestämään tervetulojuhlat, jonne sekä vanhat mutta erityisesti uudet opiskelijat ovat tervetulleita! Tammikuun lopulla järjestetään myös Ystävyyssitsit Uppsalassa. Sitseistä lisätietoa päivitämme tänne. Järjestämme myös esimerkiksi joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona After Workin, jossa on mahdollisuus vapaamuotoisesti vaihtaa kuulumisia. Tässä siis oli muutamia esimerkkejä tulossa olevista tapahtumista.

Helmikuussa TSO:lla on vuosikokous, jossa mm. valitaan uusi hallitus. Vuosikokous on eriomainen tilaisuus sinulle, joka olet kiinnostunut lähemmin yhdistyksen toiminnasta. Voit tulla vuosikokoukseen vain seuraamaan sitä, mutta erityisesti kaikkia hallitustoiminnasta kiinnostuneita toivotaan paikalle. Hallitustoiminta on erinomainen mahdollisuus kartuttaa kokemusta ja tutustuauusiin ihmisiin. Voit tulla vuosikokoukseen, olit sitten uusi tai vanha TSO:n jäsen.

Onnea opintoihin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s