Vuoden TSO:laiset 2015

Tukholman suomalaisten opiskelijoiden kattojärjestö Ruotsinsuomalaiset nuoret, RSN, päätti palkita aktiivisia jäsenjärjestöjään stipendeillä. TSO on kokonsa puolesta niin suuri, että saimme jakaa jäsenillemme yhteensä kolme 1000kr arvoista stipendiä!

Stipendit oli määrä jakaa henkilöille, jotka ovat aktiivisesti ja innokkaasti osallistunut yhdistyksemme toiminnan kehittämiseen, jonkun projektin vetämiseen, jäsenhankintaan tai muuhun toimintaan. Stipendien saajien valinnan suoritti hallitus äänestäen. Hallitus päätti palkita kaksi entistä toimijaa täysin stipendein ja jakaa kolmannen stipendin kahden aktiivijäsenen kesken.

Stipendien saajat ovat Anna-Kaisa Välilä, Justiina Siipola, Otto Kuosmanen ja Linda N.

ANNA-KAISA

Anna-Kaisa Välilä työskenteli TSO:n hallituksessa vuosina 2012-2014, joista hän oli puheenjohtajana kaksi viimeistä. Hallitus haluaa kiittä Anna-Kaisaa aktiivisuudesta, innovatiivisuudesta ja positiivisuudesta, joilla Anna-Kaisa on ollut kasvattamassa TSO:ta jäsenmäärällisesti ja toiminnallisesti. Ollessaan puheenjohtajana Anna-Kaisa keskittyi hallituksensa kanssa säännölliseen tapahtumatarjontaan, itsenäisyyspäivänjuhliin sekä kehittämään yhteistyötä RSN:n kanssa. Säännöllistä tapahtumatarjontaa, jotka ovat saaneet alkunsa näiltä ajoilta ovat esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa järjestettävät tunnelbana-pubirundat sekä kuukausittaiset afterworkit.

JUSTIINA

Justiina Siipola tuli mukaan TSO:n hallitukseen myös vuonna 2012 ja oli toiminnassa mukana kolme vuotta, vuoteen 2014 asti. Justiina oli sihteerinä vuosina 2013 ja 2014. Pirteä, lämminhenkinen ja organisaatiokykyinen Justiina hoiti TSO:n juoksevia asioita tehokkaasti ja pyrki parantamaan TSO:n näkyvyyttä monissa kanavissa kaksikielisesti. Järjestötaustaiset Justiina ja Anna-Kaisa tekivät suuren työn luodakseen TSO:lle vankan perinteisiin nojaavan pohjan. Justiina on omalla avoimella olemuksellaan edesauttanut sitä, että kaikki ovat tunteneet itsensä tervetulleiksi TSO:hon. Hallitus haluaa kiittää Justiinaa omistautumisesta TSO:lle.

Otto Kuosmanen ja Linda N. ovat TSO:n aktiivisia jäseniä, jotka voi bongata tapahtumista usein. He ovat molemmat reiluja, lämminhenkisiä ja rehtejä ja jaksavat aina olla kaikille ystävällisiä. Molempia on helppo lähestyä ja heidän seurassaan on helppo olla, mikä saa uudemmatkin jäsenet viihtymään paremmin tapahtumissa. Hallituksenkin on mukavampi järjestää tapahtumia Lindan ja Oton kaltaisten ansiosta. Otto ja Linda ovat hallituksen mielestä ihanteellisia TSO:laisia ja ansaitsevat siitä hyvästä suuren kiitoksen stipendeineen.

OTTOLINDA

Kiitos!

– hallituksen puolesta Valtteri ja Anna

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s