TSO:n rapujuhlat olivat menestys

Syyskuisena lauantai-iltana TSO kerääntyi viettämään rapujuhlia Gärdetille. Kyseessä olivat ensimmäiset TSO:n järjestämät rapujuhlat ja uuden perinteen alku. Juhla aloitettiin vapaamuotoisella seurustetulla, jonka jälkeen siirryttiin pöytiin. Aluksi näimme demonstraation rapujen syönnistä, jotta saksikäsien kanssa työskentely sujuisi helpommin kaikilta. Tarjolla oli rapujen lisäksi tietenkin juomaa mutta myös leipää, piirakkaa, salaattia ja kakkua. Ilta sujuikin näin rattoisasti tarjoiluista nauttien ja juomalauluja laulaen. TSO:n puheenjohtaja Jenni piti myös puheen ja palkitsi hallituslaisia tehdystä työstä. Rapujuhlien jälkeen siirryimme vielä jatkoille Nightclub Pureen, jossa hauskaa riitti myös tanssilattialla.

Hallitus kiittää kaikkia osallistujia mahtavasta illasta!

Lisää kuvia löytyy nettisivujen kuvagalleriasta

Rapujuhlat11 Rapujuhlat6

På en höstig lördagkväll organiserade SFSF en härlig kräftskiva på Gärdet. Det var den första kräftskivan för SFSF någonsin och början av en ny tradition. Festen börjades med mingel och därefter satte alla sig runt borden. Först fick vi en demonstration på hur man äter kräftor på rätta sättet för att sparka igång kräftskivan. Utöver kräftor, serverades naturligtvis drycker, men även bröd, paj, sallad och tårta. Kvällen spenderades genom att njuta av den goda maten och sjunga snapsvisor. SFSF:s ordförande Jenni höll ett tal och tackade resten av styrelsen för deras arbete. Efter kräftskivan fortsatte festen på Nightclub Pure där alla dansade hela kvällen lång.

Styrelsen tackar alla deltagare för en helt magisk kväll! 

Mer bilder hittar ni i bildgalleriet på websidan

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s