Lasersota 16.4.2015

Eräänä huhtikuisena iltana ryhmä TSO:n jäseniä kerääntyi Fridhemsplanin läheisyydessä olevaan Cybertowniin pelaamaan lasersotaa. Paikalla oli 14 osallistujaa, joiden lisäksi joukkoomme liittyi pelien aikana myös eräs Cybertownin pieni kanta-asiakas. Meidät jaettiin kahteen joukkueeseen, joissa pelasimme kaksi 20 minuutin erää. Peliareenalla ei annettu armoa, lasersäteet sekä ihmiset sinkoilivat sinne tänne ja varmasti kaikki poistuivat paikalta hikisinä. Pelien jälkeen siirryimme läheiseen ravintolaan nauttimaan virvokkeita keskustelun lomassa. Tapahtuma oli kaiken kaikkiaan hauska ja onnistunut.

Satu, TSO:n hallitus

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s