Itsenäisyyspäivän juhlat 2014 Tukholmassa

TSO:n kattojärjestö, RSN (Ruotsinsuomalaisten Nuorten Liitto) järjestää joka vuosi itsenäisyyspäivän juhlat ruotsinsuomalaisille. Käytännön järjestelyistä vastaa jokin RSN:n alajärjestöistä ja juhlat ovat joka vuosi eri kaupungissa riippuen siitä, minkä järjestön vuoro on menossa. Vuonna 2014 oli TSO:n vuoro järjestää itsenäisyyspäivän juhlat Tukholmassa.

Hallituksen kanssa aloitimme valmistelut syksyn alussa. Paikaksi valikoitui Göran Terrassen Sankt Göransplanilla, jossa söimme kolmen ruokalajin illallisen juomineen. Ohjelmassa oli puheiden ja maamme-laulun lisäksi snapsilauluja, sketsi ja musiikkiesityksiä. Virallisen ohjelman loputtua saimme jatkoille esiintyjiksi B-Sisters-duon Turun seudulta.

Juhlissa oli hieno tunnelma ja suurin osa jatkoi pikkutunneille asti, sillä ravintolan baari palveli meitä loppuun asti. Valikoimasta löytyi mm. Lapin Kultaa. Hauskinta juhlissa oli tavata paitsi tukholmalaisia myös suomalaisia muualtakin Ruotsista, kuten Uppsalasta ja Göteborgista. Seuraavana päivänä hallituksen käydessä ravintolalla hakemassa äänentoistolaitteita hymyili ravintolan henkilökunta leveästi. Hekin olivat huomanneet, kuinka hyvin osaamme juhlia!

Kuvat löytyvät täältä
Kuvaaja: Karoliina Rasi

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s