Tervetuloa TSO:n nettisivuille!

Tervetuloa TSO:n uusille nettisivuille! Työ ei ole aivan valmis vielä, joten otamme kaikki palautteet ja parannusehdotukset kiitollisina vastaan.

Uusien sivujen on tarkoitus toimia kommunikaatiovälineenä ja madaltaa kynnystä tulla mukaan toimintaan. Toivomme nettisivujen olevan hyödyksi sekä jäsenillemme, että TSO:n toiminnasta kiinnostuneille.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, jotta mahdollisimman moni suomalaistaustainen nuori löytäisi mukaan tapahtumiimme. Tukholmassa asuu tunnetusti paljon suomalaisia sekä suomenkielisiä nuoria ja tapahtumiimme ovat tervetulleita kaikki aina lyhytaikaisista vaihto-opiskelijoista koko ikänsä Ruotsissa asuneisiin nuoriin. TSO:n tapahtumat ovatkin hyviä tilaisuuksia päästä puhumaan suomen kieltä tai helpottaa koti-ikävää tapaamalla muita suomalaisia nuoria. Olemme hallituksessa innokkaita järjestämään yhä monipuolisempaa ohjelmaa ja työskentelemme aktiivisesti jäseniämme varten. Otamme siis kaiken palautteen mielellämme vastaan, jotta juuri sinä tuntisit olosi tervetulleeksi tapahtumiimme.

Kevät onkin jo saapunut Tukholmaan ja kesä häämöttää edessä, mutta TSO:lla on suunniteltuna vielä monta hauskaa tapahtumaa ennen kesälomaa. Tule siis mukaan rentoon porukkaan vaikka kuukausittaisille afterworkeille tai pelaamaan lasersotaa – ohjelmaa löytyy joka makuun!

Toivottavasti nähdään tapahtumissamme!

TSO:n hallitus

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s